Hoe werkt het?

De leden van E.G.V rekenen op u! Om ze van goede voorzieningen te (blijven) voorzien, is uw sponsoring nodig. Wij zijn grotendeels afhankelijk van het bedrijfsleven voor sponsoring, maar helaas is dat niet voldoende. Vandaar dat wij, met dit unieke en speelse sponsorprogramma, een beroep doen op onze leden en hun directe omgeving.

Sponsort u magnesiumblokjes en kleedt u onze alter ego's aan?
'Sponsor magnesiumblokjes' is een interactieve en unieke manier van sponsorwerving. Al onze deelnemende teams kunt u vinden op een overzichtspagina. Wanneer u een team aanklikt, ziet u alle leden en ziet u ook voor welk sponsordoel zij geld inzamelen.

U kunt eenvoudig een team aanklikken en een lid zoeken om te sponsoren. U kunt ook direct zoeken door de naam in het zoekveld in te voeren. De leden die aan het eind de meeste magnesiumblokjes hebben verzameld, helpen met hun inzet niet alleen onze vereniging, maar kunnen ook nog eens leuke prijzen winnen.

Het werkt als volgt. Een lid heeft een eigen online alter ego ontworpen en start daarmee in de kleedkamer. De magnesiumblokjesmeter aan de linkerkant toont het aantal magnesiumblokjes dat een lid reeds verzameld heeft. De bedoeling is dat de leden hun magnesiumblokjesmeter zo vol mogelijk krijgen door virtuele magnesiumblokjes te laten sponsoren. Het online alter ego begint in ondergoed en bij elke vijf gesponsorde magnesiumblokjes wordt het alter ego verder aangekleed tot de outfit compleet gemaakt is. Daarna gaat het alter ego de kleedkamer uit en resulteren alle daarna verzamelde magnesiumblokjes in een steeds vollere omgeving en een aantal verrassingen.

Sponsoren is heel eenvoudig. U kiest het gewenste aantal te sponsoren magnesiumblokjes door op + en - te klikken. Aan de linkerkant ziet u de toegevoegde magnesiumblokjes in de magnesiumblokjesmeter vallen. Wanneer u op de knop 'Sponsor magnesiumblokjes' klikt, kunt u in het volgende scherm uw gegevens invullen en kiest u een betaalmethode. U kunt kiezen uit betaling via iDeal of via een eenmalige machtiging. In de volgende stap wordt gevraagd uw gegevens te controleren, waarna u de betaling kunt bevestigen. Na uw betaling ontvangt u een bevestiging per e-mail en keert u terug naar het gesponsorde alter ego. Hier ziet u dat uw gesponsorde magnesiumblokjes aan de magnesiumblokjesmeter zijn toegevoegd en uw naam in de lijst met sponsors vermeld staat.

Let op! Dit is een voorbeeldmeter.

Wilt u echt sponsoren? Klik hier.

Wij danken u alvast hartelijk voor uw interesse en hopen op uw steun.

Met vriendelijke groet,

De sponsorcommissie van E.G.V

Terug